Agenda

Aanmelden

14 maart 2019 - Kookavond, aanvangstijd aangepast!

17.30 uur
Essence Cullinair, Handelsweg 23 te Best
Handelsweg 23
5683 PS Best
040-2530150

Wegens het succes van een aantal jaren geleden heeft het bestuur besloten weer een kookavond te organiseren. 
Wilt ú uw collega-ondernemers ook eens op een andere manier leren kennen en houdt u van lekker eten en een goed glas wijn, kom dan naar dit culinaire evenement op 

donderdag 14 maart 2019

We starten om 17.30 uur met een ontvangst met een drankje bij kookschool Essence Culinair.

Daarna zullen we - onder leiding van een professionele kok - heerlijke gerechten bereiden, die we daarna samen nuttigen.

Essence Culinair staat voor culinair hoogstaand koken. En dat is niet alleen weggelegd voor de professional, maar onder begeleiding mogelijk voor eenieder. Dat is dus leuk, leerzaam en lekker tegelijk.

U kunt zich via onderstaande link aan- of afmelden.

Graag tot 14 maart!

Aanmelden

Vul hieronder uw e-mailadres in om uzelf aan te melden.

  • E-mailadres

  •  


Aanmeldingen

De onderstaande bedrijven hebben zich reeds aangemeld.

René Verouden (Verouden BV, T.I.B. Ad )
Robert van Spijk (VSA )
Stijn Marks (Wedemeijer . Marks . Notarissen)
Femke Van Spijk (- OIC-secretariaat)
Ruud Verkooijen (Lankelma Geotechniek Zuid BV)
René van Genechten (De heer R. van Genechten)
Bart Leenders (Leenders Haardkachels BV, Harrie)
Hein Smulders (Autopolar BV)
Peter van Overbeek (Overbeek Sanitair BV, Van)
Martien Jaspers (GAC Business Solutions )
Geoffrey de Kleijn (Mil & Van Mil BV, Van)
Silvia Hoppenbrouwers (Studio Schoot BV)
Eerke Hoven (Rabobank Het Groene Woud Zuid)
Ruud Adriaans (Adriaans Bouwbedrijf BV)
Miriam Termeer (Leenders Haardkachels BV, Harrie)